Alarm klok

Als u slechtziend bent, is het lastig om te zien hoe laat het is op een gewone wekker. Een alarm klok kan dan uitkomst bieden. Worldwide Vision heeft daarom verschillende soorten alarmklokken in het assortiment opgenomen.

  Bekijken als Rooster Lijst

  12 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een alarmklok met valcijfers. Deze valcijfers zijn makkelijk af te lezen omdat ze erg groot en duidelijk zijn. We hebben ook analoge klokken in onze collectie. Deze alarmklokken met een zwarte of witte wijzerplaat zijn goed af te lezen. Als u blind bent en daarom helemaal niet op een wekker kunt kijken, biedt de sprekende alarmklok uitkomst. Deze alarmkokken spreken de tijd uit in de gewenste 12 0f 24 uurs notatie.

  Hulpmiddelen

  Als u ouder wordt, gaat uw gezichtsvermogen achteruit. En dat kan erg vervelend zijn. U gaat wazig zien en kunt letters en cijfers niet meer goed onderscheiden. Dat geldt voor het lezen van een boek maar ook voor meer praktische zaken zoals het aflezen van verkeersborden, uw post of uw wekker. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hulpmiddelen die u een steuntje in de rug kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een alarm klok. Het verschil met een gewone wekker of klok zit ‘m vooral in het feit dat deze wekker beter af te lezen is. Door het gebruik van grotere cijfers, beter contrast en betere verlichting. Zo kunt u ook midden in de nacht zien hoe laat het is.

  Laatste trends

  Bij Worldwide Vision zijn we gespecialiseerd in verschillende hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking maar ook voor senioren hebben we veel handige producten. Door onze ervaring is ons assortiment altijd voorzien van de laatste trends op het gebied van hulpmiddelen. In de huidige tijd gaan de veranderingen erg snel en dat houden onze deskundige medewerkers goed in de gaten. Daarom kunnen wij u altijd de beste producten aanbieden. Wij stellen ons onder andere ten doel deze vaak wereldwijd geproduceerde producten aan u aan te bieden. Daarnaast staan we altijd klaar om advies te geven. Als u vragen heeft over een alarm klok en hoe u die het beste kunt gebruiken, helpen wij u graag verder.

  Over ons

  Het assortiment van Worldwide Vision bestaat momenteel uit ruim duizend artikelen en is hiermee het meest uitgebreide van de Benelux. Wij hebben vrijwel alle artikelen op voorraad en daardoor kunnen we snel leveren. En daarnaast hanteren we altijd scherpe prijzen. Worldwide Vision brengt kwaliteit in uw leven. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld een alarm klok? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.