Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn vaak al ingewikkeld genoeg, laat staan wanneer je blind of slechtziend bent. Een gangbare thermometer of bloedsuikemeter beschikt bijvoorbeeld vaak over kleine displays die lastig te lezen zijn. Ook bij het innemen van diverse medicijnen is het overzicht al snel zoek. Het druppelen van oogdruppels is ook voor vele mensen een probleem, hiervoor is de druppelbril een uitkomst. Daarom hebben wij een breed assortiment aan medische hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en senioren.

Pillendozen

Wanneer u blind of slechtziend bent kan het gebruik van een reguliere pillendoos lastig zijn. Ons assortiment pillendozen voor senioren, slechtzienden en blinden bestaat uit verschillende modellen die het gebruik voor u makkelijker maken. Van de multifunctionele Pillmaster en een pillendoos met alarmfunctie en hartslagmeter tot aan de pillendoos met zevendaagse indeling.

Medische hulpmiddelen

Naast pillendozen heeft Worldwide Vision ook andere medische hulpmiddelen in het assortiment. Van koortsthermometers tot aan bloeddrukmeters, bloedsuikermeters en druppelbrillen, de medische hulpmiddelen van Worldwide Vision ondersteunen u als blinde of slechtziende in uw (dagelijkse) medische handelingen.