Leesliniaal

Wordt lezen steeds wat moeilijker voor u? Een leesliniaal kan uitkomst bieden als u slechtziend bent. Ook bij dyslexie kan een leesliniaal helpen om een tekst eenvoudiger te lezen. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  5 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Effectief

  De leesliniaal vergroot de letters waardoor u de lectuur beter kunt lezen. En bovendien helpt de liniaal om de regels goed te kunnen volgen tijdens het lezen. Worldwide Vision biedt leeslinialen variërend in formaat en vergroting. We hebben ook leeslinialen in ons assortiment met een geleidelijn. Zo kunt u de tekstregel nog makkelijker volgen. Kies zelf welke leesliniaal het meest geschikt is voor u. Een leesliniaal is een simpel maar erg effectief hulpmiddel. U kunt weer met plezier uw favoriete boeken lezen of u op uw werk concentreren. De leesliniaal vergroot de tekst. Daardoor kan de tekst makkelijker gelezen worden. Daarnaast werkt de liniaal ook als concentratie hulpmiddel. Zo voorkomt u dat er meerdere regels door elkaar gelezen worden. U kunt sneller en gemakkelijker een groot stuk tekst of een boek lezen. Na een aantal dagen zult u merken dat u een stuk minder vermoeid bent na een stukje lezen.

  Extra hulp

  Veel mensen hebben problemen met hun gezichtsvermogen. Alleen al in Nederland zouden volgens recent onderzoek driehonderdvijftigduizend mensen moeite hebben met lezen of scherp zien. Uit ervaring weten we bij Worldwide Vision hoe lastig het kan zijn om met een visuele beperking om te gaan. De wereld om u heen wordt letterlijk een stuk kleiner. Maar dat hoeft helemaal niet. Er zijn genoeg hulpmiddelen die u kunnen helpen om beter te zien en daardoor beter te functioneren. Niet alleen in het dagelijks leven of op uw werk, maar ook bij sport en ontspanning kunnen onze hulpmiddelen u helpen.

  Breed assortiment

  Naast een leesliniaal biedt Worldwide Vision een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en senioren. Als het lezen u steeds lastiger afgaat, kies dan voor een loep of een loeplamp. En mocht het lezen helemaal niet meer gaan, dan kunt u bij Worldwide Vision ook terecht voor een daisyspeler waarmee u boeken gesproken kunt beluisteren. Naast deze producten biedt Worldwide Vision nog veel andere hulpmiddelen aan.

  Wie zijn wij

  Worldwide Vision is een groothandel en webshop met een eigentijdse visie. Wij leveren producten die mensen met een visuele-, auditieve- of leesbeperking helpen om dagelijkse dingen eenvoudig te kunnen uitvoeren. Wilt u graag advies over een product of meer weten over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.