Worldwide Vision

Worldwide Vision is een groothandel annex postorderbedrijf met een eigentijdse visie dat producten levert ten behoeve van mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat alleen al in Nederland ongeveer zeshonderdvijfentwintigduizend mensen problemen hebben met hun gezichtsvermogen.

Uit ervaring weten wij bij Worldwide Vision hoe lastig het soms is om met een visuele beperking om te gaan. Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen.

Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij hobby’s, sportbeoefening, vrijetijdsbesteding of ontspanning kunnen deze producten een prima oplossing bieden.

Bij Worldwide Vision stellen wij ons onder andere ten doel deze vaak wereldwijd geproduceerde artikelen aan onze cliëntèle aan te bieden.

Ons assortiment
Dankzij ons uitgebreide netwerk van internationale contacten hebben wij een goed inzicht in vraag en aanbod van aangepaste producten.

Onze collectie richt zich voornamelijk op de zogenaamde A.D.L.-artikelen ofwel praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften.

Ook in de toekomst kunt u van ons verwachten dat nieuwe ontwikkelingen en toepassingen nauwlettend zullen worden gevolgd, waardoor het assortiment voortdurend zal worden uitgebreid en blijft meegroeien met nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Illustratief voor onze klantgerichte werkwijze is:

Informatieve en toegankelijke catalogus
De catalogus is uniek wat betreft zijn uitvoerige productinformatie. 
Om de toegankelijkheid voor mensen met een leesbeperking te vergroten, 
is de gedrukte uitgave van de catalogus voorzien van foto’s en uitgevoerd 
in een speciale lay-out en lettergrootte. De catalogus is ook verkrijgbaar in PDF formaat, neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop of bezoek voor uitvoerige productinformatie onze drempelvrije website www.worldwidevision.nl

Uitstekende bereikbaarheid
Worldwide Vision heeft ruime openingstijden. 
Voor al uw vragen of bestellingen kunt u bij ons terecht zowel telefonisch maar ook via de webshop, per mail, of post.

Snelle levering
Worldwide Vision heeft vrijwel alle artikelen op voorraad, zodat uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden.

Kwaliteit en garantie
Worldwide Vision heeft al haar producten uitvoerig getest en garandeert dan ook kwaliteit en bruikbaarheid. Bovendien kan vrijwel elk product binnen veertien kalenderdagen, tegen vergoeding van verzendkosten worden geruild of geretourneerd.
Ons assortiment bestaat momenteel uit ruim duizend artikelen en is hiermee het meest uitgebreide van Nederland.