Wekker slechthorende

Bent u bang dat u zich ’s ochtends verslaapt, omdat u de wekker niet hoort? Dan is een wekker voor een slechthorende misschien iets voor u. Bij Worldwide Vision hebben we een breed assortiment aan wekkers met extra functies, zoals trillen (met trilkussen) of lichtsignalen. 


Verschillende mogelijkheden

Als u niet meer wakker wordt van het harde geluidsignaal van een wekker, zijn er gelukkig verschillende mogelijkheden zodat u toch op tijd wakker wordt. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de digitale Shake Awake alarmklok. Dit is een speciale wekker voor een slechthorende en hij heeft drie wekfuncties: licht, trilling en/of geluid. Bij de wekker zit een trilkussen, dat u onder uw eigen kussen kunt leggen. U wordt dan wakker door de trilling van dit alarm, zelfs als u zeer vast slaapt. De wekker is ook geschikt voor slechtzienden en senioren, doordat hij een zeer groot rood display heeft en de wekker dus goed af te lezen is.

Afgestemd op uw wens

De wekkers voor een slechthorende van Worldwide Vision zijn naar eigen wens in te stellen. Zo kunt u zelf de lichtsterkte kiezen en heeft het weksignaal meerdere standen (tot bijvoorbeeld 80 of 95 db). Doordat het verbindingssnoer naar het trilkussen 200 cm is, heeft u altijd genoeg ruimte van de wekker naar uw kussen en blijft het goed liggen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke wekker het meest geschikt is voor u. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en we staan u graag te woord.

Uitgebreid assortiment

Naast een wekker voor een slechthorende, heeft Worldwide Vision een uitgebreid assortiment aan andere hulpmiddelen. U kunt bij ons terecht als u een auditieve, visuele of leesbeperking heeft. Senioren vinden bij ons vele praktische hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Of u nu op zoek bent naar een telefoon met grote toetsen, een rollator, leesliniaal of weegschaal, Worldwide Vision heeft het in huis. Ook voor slechtzienden hebben we verschillende soorten wekkers, die ervoor zorgen dat u op tijd wakker wordt. Bij onze sprekende wekker SenseWorks bijvoorbeeld, worden de tijd en het alarm uitgesproken.

Over ons

Worldwide Vision is er speciaal voor diegenen die hulpmiddelen nodig hebben, op auditief, visueel of leesgebied. Voor senioren hebben we meerdere hulpmiddelen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Onze groothandel en webshop wordt continu aangevuld en we houden de laatste trends nauwlettend in de gaten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1000 artikelen. Doordat we de meeste producten uit voorraad kunnen leveren, heeft u alles snel in huis. Bestelt u voor 17:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.
Heeft u vragen over een wekker voor een slechthorende of onze andere producten? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag.