Spel - speel

Ook voor blinden en slechtzienden moet het mogelijk zijn om af en toe eens een gezelschapsspel te kunnen spelen. Daarom bieden wij vele spellen voor blinden en slechtzienden.

Ons assortiment spellen voor blinden, slechtzienden en senioren is zeer uiteenlopend. Zo hebben wij speelkaarten, gezelsschapsspellen, solitairspellen, puzzels, zintuig- / educatiematerialen en dobbelstenen.

Onze collectie speelkaarten is uitstekend geschikt voor het gebruik door blinden, slechtzienden en senioren. Deze speelkaarten zijn namelijk voorzien van Engelse braille-aanduidingen en extra grote cijfers en letters. Voor het gemak bieden wij ook nog handige toebehoren voor speelkaarten zoals kaartenhouders en kaartenschudmachines. Ons assortiment gezelschapsspellen maakt het voor blinden en slechtzienden ook erg gemakkelijk om bekende bordspellen te spelen. Wij bieden bijvoorbeeld gezelschapsspellen als mens-erger-je-niet en scrabble. Al onze bordspellen zijn voorzien van extra grote symbolen, duidelijke kleurcontrasten en voelbare symbolen. Zo kunnen blinden en slechtzienden zeer gemakkelijk met deze bordspellen meespelen.

Ook het eeuwenoude spel Solitair bieden wij in een uitvoering voor blinden en slechtzienden. Door de vorm van deze solitairspellen kunnen zij het spel gemakkelijk spelen.

In ons assortiment puzzels bieden wij de populaire puzzel Sudoku. Om het puzzelen gemakkelijk te maken voor blinden en slechtzienden zijn deze puzzels voorzien van kleurcontrasten en extra grote cijferaanduidingen.

Onze zintuig- / educatiematerialen bestaan uit verschillende leerzame en leuke spellen die uitermate geschikt zijn voor het gebruik door blinden en slechtzienden.

Ons assortiment biedt ook nog vele dobbelstenen voor blinden en slechtzienden. Deze dobbelstenen zijn voorzien van sterke kleurcontrasten en diep- of opliggende punten.