Visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Als u merkt dat uw zicht achteruit gaat en dat dagelijkse bezigheden daardoor lastig worden, dan profiteert u ongetwijfeld van onze visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Veel mensen hebben te maken met slecht zicht en dat betekent niet dat u uw hobby’s niet meer kunt uitvoeren, dat u niet meer kunt communiceren met vrienden en familie, dat u uw huishouden niet meer kunt doen en dat u uw werk moet laten vallen. Bij ons vindt u een hulpmiddel voor slechtzienden waarmee uw beeld wordt vergroot of verhelderd en u gewoon verder kunt. Zoekt u een hulpmiddel met spraakondersteuning of een telefoon voor slechtzienden, dan hebben we dat ook. Bezoek onze webshop of kom kijken in onze showroom en u zult zien dat er hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden zijn die u het leven aanzienlijk gemakkelijker maken.
 

Verschillende visuele hulpmiddelen

Ons assortiment bevat allerlei hulpmiddelen specifiek ontwikkeld voor mensen die minder goed of niets zien. Zo hebben we sprekende horloges en klokken, kastjes waarmee u de ondertiteling op uw televisie vergroot of laat uitspreken, meetapparaten met een spreekfunctie, een telefoon voor slechtzienden, spellen specifiek voor als u slechter ziet en uiteraard ook de nodige beeldschermvergroters, loepen, lampen, leeslinialen, loepbrillen en Daisyspelers. Met een hulpmiddel voor blinden uit onze webwinkel bent u weer in staat een boek of krant te lezen, een klok of horloge te gebruiken, te bellen met uw familie en vrienden en om te koken. Want we hebben kookwekkers, weegschalen kookproducten en vloeistofniveau-indicators waarmee uw huishouden gewoon door blijft draaien.
 

Een groot assortiment en snel in huis

Wilt u een hulpmiddel voor blinden of een hulpmiddel voor slechtzienden bij ons bestellen, dan heeft u deze vaak de volgende dag al in huis. We hebben onze visuele hulpmiddelen gewoon op voorraad. Het doel van Worldwide Vision is om onze producten voor een betaalbare prijs en op een eenvoudige manier beschikbaar te maken voor iedereen die daar voordeel uit haalt. U zult op onze website daarom ook geen probleem hebben om uw weg te vinden. Spreekt u liever persoonlijk met een specialist, dan staan deze telefonisch tot uw beschikking, maar kunt u onze showroom ook opzoeken. Deze is op werkdagen geopend en op afspraak te bezoeken. Bij Worldwide Vision vindt u alle hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden die u nodig heeft waarmee u uw vrije tijd, hobby, sport, werk en andere bezigheden probleemloos voortzet.