Vergrootglas

Als u tijdens het lezen van de krant of een boek de letters niet meer goed kunt zien, biedt een vergrootglas vaak uitkomst. Niks is namelijk zo vermoeiend of vervelend als u een stuk tekst niet meer goed kunt lezen. Een vergrootglas kan de hulp bieden die u nodig heeft bij het lezen van een klein lettertype.

Eerste signalen

Worldwide Vision heeft verschillende soorten vergrootglazen in het assortiment. Of u nu weer wilt genieten van uw boek of krant, of uw postzegels of borduurwerk beter wilt zien, wij hebben een geschikt vergrootglas voor u op voorraad. Misschien betrapt u zichzelf erop dat u uw boek steeds verder van u afhoudt om de letters goed te kunnen lezen. Dat doet u om de letters als het ware te vergroten. Of u kunt alleen nog maar overdag de krant lezen of borduren. ’s Avonds bij de lamp is u zicht een stuk minder goed. Maar ook klachten als hoofdpijn, wazig zien of vermoeide ogen kunnen een teken zijn dat uw zicht achteruit gaat. Dat is helemaal geen schande, veel mensen kampen met dit probleem. Een vergrootglas kan dan uitkomst bieden. U zult merken dat na een tijdje de klachten verdwijnen. En dat u weer kunt genieten van uw favoriete bezigheid.

Advies

Er zij ontzettend veel vergrootglazen op de markt. Biologen, juweliers en postzegelverzamelaars gebruiken ze ook. Hoe weet u nu of u het juiste vergrootglas kiest? Onze vergrootglazen zijn speciaal bedoeld om het lezen van teksten met klein lettertype te vergemakkelijken. De vergrootglazen vergroten de teksten en kunnen ze eventueel ook verlichten. Er zijn vergrootglazen met verschillende soorten sterktes te koop. Maar ook vergrootglazen die bijvoorbeeld een hele pagina kunnen vergroten. Wat het beste bij u past, hangt af van de situatie. Deskundige medewerkers van Worldwide Vision helpen u graag om het juiste vergrootglas te kiezen. Wij staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Breed assortiment

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor mensen met een visuele-, auditieve- of leesbeperking en senioren. Uit ervaring weten wij bij Worldwide Vision hoe lastig het soms is om met een visuele beperking om te gaan. Goede hulpmiddelen zijn dan onmisbaar en maken dagelijks activiteiten, thuis, op het werk of op school vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij het beoefenen van uw favoriete hobby kunnen onze producten uitkomst bieden. Experts houden de technische ontwikkelingen op ons vakgebied in de gaten. Ons assortiment wordt dan constant vernieuwd en uitgebreid. Wilt u meer weten over Worldwide Vision of een geschikt vergrootglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.