Alarm klok slechthorenden

Wanneer u het allemaal niet meer goed kunt horen, is een wekker voor een slechthorende misschien iets voor u. Worldwide Vision heeft een breed assortiment aan aangepaste wekkers met trilfunctie. Door het gebruik van een trilkussen wordt u middels vibratie gewekt. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  2 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Verschillende modellen

  Dus ook als u uw normale wekker niet meer kunt horen, kunt u op tijd wakker worden met een wekker voor een slechthorende. Er zijn verschillende soorten wekkers voor slechthorenden op de markt. Worldwide Vision heeft bijvoorbeeld de digitale Shake Awake alarmklok voor u. Deze wekker voor een slechthorende beschikt over drie wekfuncties. U kunt gewekt worden met licht, geluid en/of trilling. Het bijgeleverde trilkussen kunt u onder uw kussen leggen zodat u wakker wordt door de trilling van dit alarm. Zelfs als u zeer vast slaapt, wordt u door dit trilsignaal wakker. Deze alarmklok onderscheidt zich daarnaast door zijn zeer grote rode display. Daardoor kunt u deze wekker goed aflezen. Deze wekker is daardoor geschikt voor een slechthorende maar ook voor slechtzienden en senioren.

  Wat heeft u nodig?

  Wat voor wekker heeft u als slechthorende nodig? Volstaat een wekker met een hard geluidsignaal of heeft u een wekker nodig met flits- of trilontvanger nodig? De deskundige medewerkers geven u graag advies over welke wekker het beste bij u past. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij kijken samen met u welke wekker voor een slechthorende het meest geschikt is voor u.

  Assortiment

  Worldwide Vision heeft niet alleen wekkers voor slechthorenden of slechtzienden in het assortiment. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Van alarmklokken, leeslinialen tot mobiele telefoons voor senioren. U vindt bij ons praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van deze hulpmiddelen. Zij kunnen u dan ook altijd goed advies geven.

  Over ons

  Worldwide Vision is een groothandel. We selecteren de beste hulpmiddelen van over de hele wereld. In de webshop kunt u de producten bekijken en makkelijk bestellen. We garanderen een snelle levertijd omdat we de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Er is altijd een winkel dicht bij u in de buurt. Worldwide Vision kiest voor kwaliteit. Wij helpen u graag verder.