Telefoon voor slechtzienden

Met een telefoon voor slechtzienden en senioren houdt u gemakkelijk contact met uw familie en vrienden. Als oudere, blinde of slechtziende is het een stuk moeilijker om mee te gaan in de telefoontrends van deze tijd. Telefoons worden steeds complexer, u kunt er steeds meer mee en de bediening is niet te vergelijken met hoe dat vroeger ging. Het verandert constant en snel en dat is soms lastig te bevatten. Wij hebben ons assortiment telefoons speciaal op ouderen, slechtzienden en slechthorenden aangepast. Deze visuele hulpmiddelen worden niet ingewikkelder, maar juist gemakkelijker gemaakt. Onze telefoons hebben alle functies die u van een hulpmiddel voor slechtzienden nodig heeft en dat is natuurlijk in geval van nood ook een geruststelling.
 

Wat is een telefoon voor slechtzienden?

Een telefoon voor slechtzienden is een smartphone, maar aangepast aan uw behoeften. De functies zijn handig en eenvoudig te besturen. Zo zijn er ook telefoons waarvan de toetsen goed leesbaar zijn en de letters op het beeldscherm extra groot. U kunt foto’s van uw familie en vrienden op de toetsen plaatsen en ze bellen met één druk op de knop. Een andere handige oplossing die sommige telefoons bieden is een spraakweergave zodat u gemakkelijk uw contactpersoon opzoekt en belt. Een telefoon is een hulpmiddel voor blinden dat niet alleen het sociale leven in stand houdt, maar dat in noodsituaties ook een groot verschil maakt. We bieden drie verschillende soorten telefoons aan, namelijk vaste telefoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons. Allen zijn hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden en zijn gemakkelijk in gebruik, voorzien van functies waarmee u het leven gemakkelijker gemaakt wordt en te krijgen in een verscheidenheid aan modellen en uitvoeringen.

Vandaag bestellen en morgen in huis

Worldwide Vision is een groothandel en webshop voor hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Bij ons vindt u het hulpmiddel voor blinden waarmee u weer in contact komt met de buitenwereld. Omdat we de meeste visuele hulpmiddelen gewoon op voorraad hebben kunnen we deze bijna altijd de volgende dag al leveren. De meeste bestellingen zijn vrij van verzendkosten. Bezoekt u liever onze showroom, dan kan dat op afspraak. We zijn elke werkdag open. U spreekt dan direct met een specialist over het hulpmiddel voor slechtzienden dat u nodig heeft en krijgt waardevol advies en raad over uw aankoop. Worldwide Vision zorgt ervoor dat de producten eenvoudig en voor een goede prijs toegankelijk worden gemaakt voor iedereen die daar baat bij heeft.