Telefoon voor slechtzienden

Voor een telefoon voor slechtzienden moet u bij Worldwide Vision zijn. Telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ze brengen ons veel gemak.

Eenvoudig te bedienen

Maar ze worden ook steeds complexer. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone. Veel ouderen, slechtzienden en slechthorenden kunnen hier moeilijk mee omgaan. Speciaal voor deze doelgroep heeft Worldwide Vision een assortiment met speciale telefoons. Of u nu op zoek bent naar een vaste telefoon, een draadloze telefoon of een mobieltje, wij hebben de juiste telefoon voor u. Onze telefoons zijn voorzien van allerlei handige en eenvoudig te besturen functies. Een telefoon voor slechtzienden heeft bijvoorbeeld extra grote en duidelijke toetsen. Ook is het beeldscherm goed leesbaar door de extra grote letters. Zo kunt u ondanks uw slechte zicht toch makkelijk met de telefoon omgaan. Worldwide Vision heeft ook telefoons in het assortiment waar u foto’s van vrienden of familie op de toetsen kunt plaatsen. Zo belt u snel en gemakkelijk met maar een druk op de knop. Dat is ook erg handig in geval van nood. Sommige telefoons zijn ook uitgerust met spraakweergave zodat u eenvoudig een contactpersoon kan opzoeken. U vindt bij ons dan ook altijd de juiste telefoon voor slechtzienden.

Verschillende soorten

Als u op zoek bent naar een telefoon voor slechtzienden, hebben we eigenlijk drie verschillende soorten telefoons voor u. Een vaste telefoon die u vlakbij op een kast of tafel kunt zetten. Een andere optie is de draadloze telefoon. Deze telefoon kunt u overal in huis gebruiken. U kunt de telefoon bijvoorbeeld ook naast uw bed leggen. En als laatste heeft Worldwide Vision ook mobiele telefoons in het assortiment. Deze telefoons zijn makkelijk in gebruik. We hebben verschillende modellen met verschillende opties.

Over ons

Worldwide Vision is een groothandel en webshop, gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. De meeste producten hebben we op voorraad. Daardoor kunnen we altijd snel leveren. Voor bestellingen boven de 20 euro hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Wilt u meer advies over een telefoon voor slechtzienden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.