Telefoon voor blinden

Als u blind bent, is het zeer lastig om met een telefoon om te gaan. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor met een telefoon voor blinden. Worldwide Vision heeft verschillende telefoons in het assortiment die geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking.

Eenvoudig te bedienen

Enkele van die telefoons zijn zelfs uitgerust met spraaksoftware. Namen van bellers, inhoud van sms-berichten en de menukeuzes worden hardop en duidelijk voorgelezen. Een telefoon voor blinden bevordert de zelfstandigheid van mensen met een visuele beperking en geeft ze veel vrijheid.

Een vaste of draagbare telefoon voor blinden heeft bijvoorbeeld extra grote en duidelijke toetsen. Zo kunt u ondanks uw visuele handicap toch makkelijk met de telefoon omgaan. Sommige smartphones zijn ook uitgerust met een spraakfunctie zodat u niet eens een nummer hoeft in te toetsen. U hoeft alleen maar een naam uit te spreken en degene wordt automatische gebeld. En er zijn ook een aantal modellen die om alles nog makkelijker te maken de cijfers van uw telefoon uitspreken. Zo weet u precies op welke toets u drukt. U vindt bij ons dan ook altijd de juiste telefoon voor blinden.

Speciaal programma

Het gebruik van een mobiele telefoon is een grote uitdaging voor mensen met een visuele beperking. Smartphones zijn tegenwoordig voorzien van een touchscreen, zonder rekening te houden met de behoeften van blinden. Worldwide Vision heeft in het assortiment speciaal een mobiele telefoon voor blinden. Onze medewerkers helpen u graag wanneer u een telefoon voor blinden zoekt.

Over ons

Uit ervaring weten we bij Worldwide Vision hoe lastig het kan zijn om met een visuele beperking om te gaan. De wereld om u heen wordt letterlijk een stuk kleiner. Wij zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Maar ook als u doof of slechthorend bent, kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een telefoon. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen met het kiezen van het juiste product. Wilt u graag advies over een product of meer weten over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.