Telefoon grote toetsen

Heeft u een telefoon met grote toetsen nodig? Worldwide Vision heeft een uitgebreid assortiment. Als u al wat ouder bent of slechtziend bent, kan het lastig zijn om met moderne mobiele telefoons om te gaan. Dan biedt een telefoon met grote toetsen uitkomst.

Makkelijk te bedienen

(Mobiele) telefoons worden steeds ingewikkelder. Voor veel ouderen, slechtzienden en slechthorenden is het een hele klus om hier een weg in te vinden. Worldwide Vision heeft speciale telefoons, die gericht zijn op een groot gebruiksgemak en eenvoudige bediening. We hebben zowel vaste telefoons, draadloze telefoons als mobieltjes, waardoor er altijd de juiste telefoon voor u bij zit. De telefoons hebben allerlei handige en makkelijk te bedienen functies. Zo heeft een telefoon met grote toetsen bijvoorbeeld ook extra grote letters op het beeldscherm. Dan kunt u, ook als u slechter ziet, toch snel en makkelijk overweg met uw telefoon.

Ruime keuze

In ons assortiment vindt u meerdere soorten telefoons. Onze vaste telefoons kunt u op een vaste plek in huis zetten, bijvoorbeeld op een kastje of tafeltje. Met de draadloze telefoons kunt u in het hele huis bellen, u kunt de telefoon meenemen naar de badkamer of naast uw bed leggen. Worldwide Vision heeft ook mobiele telefoons in het assortiment. Al onze telefoons hebben meerdere handige opties.

Handige functies

Wij hebben ook telefoons, waarbij u foto’s van familie of vrienden op de toetsen kunt plaatsen. Daardoor kunt u met één druk op de knop de juiste persoon bellen. Of wat denkt u van een telefoon met spraakweergave? Dan kunt u door het gesproken telefoonboek bladeren om de juiste persoon op te zoeken en deze automatisch te laten bellen. Ook zijn sommige telefoons uitgerust met een alarmknop, zodat u met het indrukken hiervan meteen het alarmnummer belt of een ander nummer naar keuze, bijvoorbeeld van een familielid. Dat is erg handig in geval van nood.

Over ons

Worldwide Vision is zowel een groothandel als een webshop. We zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen om dagelijkse activiteiten eenvoudiger te maken. Dit doen we voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Doordat we bijna alle producten op voorraad hebben, kunnen we snel leveren. Bestelt u voor minimaal 20 euro? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Als u vóór 17:00 uur bestelt, heeft u het de volgende dag in huis. Wilt u de producten liever bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Voor advies over een telefoon met grote toetsen of onze andere producten, kunt u uiteraard contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord.