Seniorentelefoon

Moderne mobiele en vaste telefoons, hebben vaak kleine toetsen. Als u al wat ouder bent, kan het lastig zijn om met deze telefoons om te gaan. Dan is een seniorentelefoon een goede oplossing. Deze telefoon is namelijk speciaal ontworpen voor senioren.

Makkelijk in gebruik

Bij Worldwide Vision vindt u verschillende soorten en modellen van seniorentelefoons. Doordat de telefoons grote cijfers en toetsen hebben, kunt u deze makkelijk bedienen. Daarnaast zitten er vaak nog extra functies op ter ondersteuning. Denk daarbij aan een alarmknop die u in kunt drukken, in geval van nood. Dan wordt er automatisch naar het alarmnummer gebeld of een ander nummer dat u zelf kunt kiezen. Ook bieden de telefoons ondersteuning voor gehoortoestellen en mensen met slecht zicht.
Het scherm van een seniorentelefoon is altijd makkelijk te lezen en helder. Daarnaast kunt u de telefoons zo instellen, dat er een aantal nummers in een direct geheugen staan zodat u snel iemand kunt bellen.

Verschillende mogelijkheden

Bij het kiezen van een seniorentelefoon zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u een telefoon waarmee u alleen kunt bellen en gebeld worden? Dan is dat uiteraard mogelijk. Maar u kunt ook voor een telefoon kiezen met meerdere mogelijkheden, zoals sms’en, foto’s maken en appen. Wilt u graag advies, dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord. Zo vindt u altijd de juiste telefoon die bij u past en voldoet aan uw wensen.

Soorten telefoons

We hebben drie verschillende soorten telefoons. Er is een vaste telefoon die u op een tafeltje of bureau kunt zetten. Ook hebben we een draadloze telefoon, die u door het hele huis mee kunt nemen. Deze kunt u bijvoorbeeld naast uw bed leggen of meenemen naar de badkamer. Tenslotte hebben we mobiele telefoons, die u overal mee naartoe kunt nemen.

Veiligheid

Onze telefoons zijn makkelijk in gebruik, waardoor u snel bijvoorbeeld een familielid kunt bellen in geval van nood. Zo kunt u met een gerust gevoel op pad, wetend dat u altijd iemand kunt bereiken. Daarmee geeft de seniorentelefoon ook een gevoel van veiligheid aan u als gebruiker.

Over ons

Worldwide Vision is een webwinkel en groothandel gespecialiseerd in hulpmiddelen voor senioren en mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking. Naast de seniorentelefoon vindt u bij ons nog veel meer producten, van rollators tot wekkers en weegschalen. We hebben meer dan duizend artikelen in ons assortiment. Verzending is bij bestellingen boven de 20 euro gratis, bovendien zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat we ook snel kunnen leveren.
Heeft u advies nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.