Senioren mobiel

Bent u al wat ouder en vindt u het lastig om met een mobiele telefoon om te gaan? Kies dan voor een senioren mobiel. Deze mobiele telefoon is speciaal ontworpen voor senioren. 

Voordelen

Worldwide Vision heeft verschillende soorten van de senioren mobiel te koop. Kies het model dat het beste bij u past. Veel smartphones zijn vaak te ingewikkeld als u al wat ouder bent. Seniorentelefoons zijn toestellen die vooral geschikt zijn voor oudere mensen. Grote toetsen en knoppen zorgen ervoor dat de telefoon makkelijk te bedienen is. Daarnaast biedt een senioren mobiel vaak ondersteuning voor gehoortoestellen, mensen met slecht zicht en beschikken ze vaak over een alarmknop. Het scherm is altijd helder en makkelijk te lezen. Nog een voordeel is dat u een aantal nummers in een direct geheugen kunt plaatsen zodat u altijd snel iemand kunt bellen. Worldwide Vision heeft ook een senioren mobiel die uitgerust is met een alarmknop of een grote knop die makkelijk in te drukken is in geval van nood. Het toestel belt dan automatisch naar een ingesteld nummer of alarmnummer. Zo wordt een familielid, buurvrouw of buurman direct ingelicht als er iets aan de hand is.

Advies

Vaak schaft u een senioren mobiel aan met een familielid. Het is dan wel belangrijk dat u aangeeft wat u precies verwacht van uw mobiele telefoon. Bent u op zoek naar een simpele senioren mobiel waarmee u kunt bellen en gebeld worden? Of wilt nog meer dingen kunnen doen zoals sms’en, foto’s maken of appen? Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over de mogelijkheden. Zodat u een telefoon kiest die bij u past en waar u veel plezier aan zult beleven. Een senioren mobiel geeft u ook veel vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. U vindt bij ons dan ook altijd de juiste telefoon.

Over ons

Worldwide Vision is een groothandel en webshop en verkoopt hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden, slechthorenden en senioren. U kunt dan denken aan verschillende soorten producten zoals telefoons, klokken, en loepen. Ons assortiment is zeer breed en we hebben meer dan duizend verschillende soorten producten op voorraad. Daardoor kunnen we snel leveren. Bestelt u voor meer dan 20 euro? Dan hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Onze producten zijn niet alleen in de webshop te koop maar ook is een deel van ons assortiment in winkels op verschillende locaties in Nederland te vinden. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of senioren mobiel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.