Senioren GSM

Het is voor senioren vaak niet makkelijk om met een mobiele telefoon om te gaan. Daar is nu een oplossing voor: een senioren GSM. Deze mobiele telefoon is speciaal ontworpen voor senioren. Worldwide Vision heeft verschillende soorten van de senioren GSM in het assortiment.

Voordelen

Seniorentelefoons zijn toestellen die vooral geschikt zijn voor oudere mensen. Ze hebben grote toetsen en knoppen en zijn makkelijk te bedienen. Kortom, ze zijn erg eenvoudig in gebruik. Daarnaast bieden ze vaak ondersteuning voor gehoortoestellen, mensen met slecht zicht en beschikken ze over een alarmknop. Veel smartphones zijn vaak te ingewikkeld als u al wat ouder bent. Daarom is een senioren GSM vaak zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het scherm is altijd helder en makkelijk te lezen. En de grote knoppen zorgen ervoor dat u altijd makkelijk op een toets kunt drukken. U kunt via een direct geheugen vaak een aantal nummers opslaan zodat u altijd snel iemand kunt bellen. We hebben ook een senioren GSM die uitgerust is met een alarmknop of een grote knop die makkelijk in te drukken is in geval van nood. Als u op deze knop drukt, belt het toestel automatisch naar een ingesteld nummer of alarmnummer. Zo wordt een familielid, buurvrouw of buurman direct ingelicht als er iets aan de hand is.

Advies

Een senioren GSM wordt vaak aangeschaft samen met een familielid. Het is belangrijk dat u aangeeft wat u precies verwacht van uw mobiele telefoon. Wilt u liever een simpele senioren GSM waarmee u kunt bellen en gebeld worden? Of wilt u ook sms’en, foto’s maken of appen? Het is allemaal mogelijk. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Zodat u een telefoon kiest die bij uw wensen past en waar u veel plezier aan zult beleven. Want een senioren GSM geeft u ook veel vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. U vindt bij Worldwide Vision dan ook altijd de juiste telefoon.

Over ons

Worldwide Vision verkoopt hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden, slechthorenden en senioren. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten producten zoals telefoons, klokken, en loepen. Wij hebben een zeer breed assortiment en vrijwel alles op voorraad. Daardoor kunnen we doorgaans snel leveren. Bestelt u voor meer dan 20 euro? Dan hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Wilt u liever vooraf zien wat u koopt? Sommige producten zijn ook te koop in winkels op verschillende locaties in Nederland. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of senioren GSM? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.