Loepbril

Bent u slechtziend maar wilt u graag een boek lezen of op uw computer werken? Dan is een loepbril misschien iets voor u. Met een loepbril heeft u uw handen vrij als u een boek leest of surft op uw computer. Wij hebben loepbrillen in diverse soorten en maten in het assortiment. Zo bieden wij brillen van de merken Eschenbach en Multilens. Deze loepbrillen zijn leverbaar in verschillende modellen en sterktes zodat u kunt bepalen welk model het beste bij u past.

    Er zijn helaas geen producten gevonden

    Verschillende soorten

    Een loepbril is een soort leesbril waarin een soort loepjes zijn ingebouwd. Er zijn verschillende loepbrillen. Sommige zijn handig om op korte afstand te kijken, bijvoorbeeld als u teksten wilt lezen of wilt handwerken of puzzelen. Gaat u graag naar een concert, voorstelling of voetbalwedstrijd? Kies dan een loepbril die geschikt is om op grote afstanden te kijken. Wordt TV kijken moeilijk, kies dan voor de TV bril. Weet u niet precies welke sterkte geschikt is of heeft u een vraag over een van onze loepbrillen? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen.

    Assortiment

    Als u ouder wordt, merkt u vaak dat uw gezichtsvermogen steeds minder wordt. Dat is niet alleen lastig, maar het kan u ook beperken. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hulpmiddelen op de markt die u kunnen helpen om uw dagelijkse dingen te kunnen blijven doen. Een loep is een van deze hulpmiddelen. Worldwide Vision heeft een zeer breed assortiment loepen. U kunt dus niet alleen voor een loepbril bij ons terecht. Wij hebben ook leesloepen, bladzijde loepen en verschillende soorten vergrootglazen in ons assortiment. Of u nu een loep zoekt om beter te kunnen lezen of een loep die u helpt bij het beoefenen van uw favoriete hobby, Worldwide Vision heeft altijd de geschikte loep voor u.

    Over ons

    Worldwide Vision is een groothandel en webshop met een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en senioren. Onze collectie richt zich vooral op praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Wij houden de laatste ontwikkelingen in de gaten en passen daar onze collectie op aan. Deskundige medewerkers zijn u graag van dienst en geven deskundig advies over de verschillende producten. Of u nu op zoek bent naar een leesloep of een telefoon met extra grote toetsen. U kunt de producten eenvoudig bestellen in onze webshop. We garanderen een snelle levertijd omdat we de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Wilt u meer weten over ons of over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.