Steunstokken en rollators

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan steunstokken en rollators. De steunstokken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij bieden u opvouwbare en niet opvouwbare steunstokken voor links- en rechtshandigen. Daarnaast bieden wij u twee type provo rollators. De steunstokken en rollators zijn naast een handig hulpmiddel ook geschikt om uw zichtbaarheid als blinde of slechtziende te verhogen door de duidelijke markering en de witte kleur.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Steunstok aluminium met linksgevormd handgreep.
  Steunstok aluminium met linksgevormd handgreep. Artnr 080102
  € 29,95
 2. Steunstok aluminum opvouwbaar in drie delen.
  Steunstok aluminum opvouwbaar in drie delen. Artnr 080182
  € 44,95
 3. Steunstok aluminium opvouwbaar in vier delen.
  Steunstok aluminium opvouwbaar in vier delen. Artnr 080190
  € 42,95
 4. Rollator Provo gewicht circa 12.5 kg, kleur wit.
  Rollator Provo gewicht circa 12.5 kg, kleur wit. Artnr 085005
  € 169,95
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Steunstok

Wanneer u slecht ter been bent is een steunstok een ideaal hulpmiddel. Steunstokken bieden uitstekende ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast hebben onze steunstokken een signalerende functie door de markering met rode reflectietape. Door deze reflectietape en de witte kleur van de stok kunnen anderen zien dat u blind of slechtziend bent. Worldwide Vision heeft ook een linkshandige steunstok in het assortiment. Daarnaast bieden wij opvouwbare steunstokken die opvouwbaar zijn in 3 of in 4 delen.

Rollator

Naast steunstokken heeft Worldwide Vision ook provo rollators in het assortiment. Deze rollators zijn uitermate geschikt wanneer u slecht ter been bent. Door de duidelijke rode reflectietape en de witte kleur van de rollators is het tevens voor omstanders duidelijk dat u blind of slechtziend bent. Worldwide Vision heeft twee type provo rollators in het assortiment, beide rollators zijn opklapbaar en voorzien van een houder voor uw steunstok. De lichtgewicht provo rollator en de robuustere variant vindt u beide in onze webshop.