Elektronische mobiliteitshulpmiddelen

Wanneer u blind of slechtziend bent kan het een uitdaging zijn om obstakels en doorgangen te detecteren. Worldwide Vision biedt u diverse hulpmiddelen om dit makkelijker te maken.

  Bekijken als Rooster Lijst

  1 Item

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Moeite met het detecteren van obstakels?

  Het komt regelmatig voor dat blinden en slechtzienden tegen obstakels aanlopen of moeite hebben met doorgangen vinden. Om dit probleem te minimaliseren hebben wij twee soorten electronische mobiliteitshulpmiddelen in ons assortiment opgenomen. De BuzzClip en het Ray mobiliteitshulpmiddel geven aan waar obstakels en doorgangen zich bevinden zodat u als blinde of slechtziende minder moeite heeft met het herkennen van deze obstakels.

  BuzzClip

  De BuzzClip is een klein en discreet hulpmiddel dat gebruikt kan worden wanneer u blind of slechtziend bent. De BuzzClip kan eenvoudig gebruikt worden doordat u hem kunt bevestigen aan bijvoorbeeld u trui of jas. De BuzzClip zal u door middel van ultrasoon geluid waarschuwen wanneer u een obstakel nadert binnen 3 meter afstand. Dit maakt dat u minder vaak tegen obstakels op zal lopen.

  I-Cane Mobilo 2.1

  Naast de BuzzClip hebben wiij ook een IT taststok met navigatie en obstakel sensor-technologie ''I-Cane Mobilo 2.1" in het assortiment. Dit hulpmiddel detecteert obstakels en doorgangen door middel van obstakel sensor-technologie. Deze intelligente taststok heeft een gepatenteerde voelpijl die draait om richting aan te geven en kantelt als obstakelwaarschuwing.