Comde taststok tweedelig telescopisch, 89 tot 154 cm

Artikelnr
071550

De Comde taststok is zeer robuust en zal bij normaal gebruik niet breken. De wandelstok bestaat uit twee aluminium buissecties met telescopische functionaliteit over de gehele lengte van het onderste gedeelte. Traploos verstelbaar, de doorsnede van de delen zijn 11 en 13,5 mm.

De taststok is zeer licht van gewicht en heeft een uitzonderlijke stabiliteit en buigsterkte. Gemaakt van aluminium dat ook in de luchtvaartindustrie toegepast wordt. De wanddikte van het aluminium is 0,6 mm. Het bovenste buisgedeelte is voorzien van witte reflecterende folie  en twee rode reflectie bandjes. Het onderste gedeelte is voorzien van een poedercoating. Het fraaie beukenhouten handvat is afgeplat en ligt prettig in de hand. Tevens voorzien van een elastische lus.

De lengte van de wandelstok kan nauwkeurig worden aangepast aan de lengte van de gebruiker door het onderste gedeelte uit te trekken. Vervolgens wordt de wandelstok op de gewenste lengte gefixeerd door het draaiklemmechanisme. Voorzien van een zwarte peervormige kunststofpunt van 25 mm met 8mm metalen schroefdraad. De Comde telescopische stok is verkrijgbaar in twee maten. 

Gewicht 170 gr.
Instelbare lengte inclusief punt 89 tot 154 cm.

Op voorraad

€ 164,95