Mobiele telefoon ouderen

Bent u op zoek naar een mobiele telefoon voor ouderen? Worldwide Vision heeft verschillende soorten en modellen in het assortiment. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje of smartphone.

 

Verschillende mogelijkheden

De technieken gaan zo snel, dat het niet eenvoudig is om alles bij te houden. Als oudere is het daarom vaak lastig om met een mobiele telefoon om te gaan. En daarnaast zijn deze smartphones niet praktisch in gebruik. Kleine toetsen, onduidelijk beeldscherm, u kunt het niet meer zo goed volgen. Een mobiele telefoon voor ouderen is dan een uitkomst. Worldwide Vision heeft inmiddels jaren ervaring met mobiele telefoons voor senioren. Daardoor weten we precies waar een mobiele telefoon voor ouderen aan moet voldoen. De meeste ouderen zijn niet op zoek naar een toestel met allerlei moderne snufjes, de bediening moet juist eenvoudig zijn. Geen ingewikkelde apps of kleine toetsen, maar grote knoppen en een helder beeldscherm. Daarnaast zijn de meeste senioren telefoons uitgerust met een noodknop. Zo kunt u snel contact maken in geval van nood of pech onderweg. Een andere vereiste is dat het belgeluid duidelijk hoorbaar is en dat u degene die belt goed kunt verstaan. We hebben ook mobiele telefoons met ondersteuning voor gehoorapparaten. Gebruiksgemak staat voorop bij een mobiele telefoon voor ouderen.

 

Advies

Door de vele verschillende soorten modellen en types kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om advies te geven. Het is belangrijk dat u aangeeft wat u precies verwacht van uw mobiele telefoon. Bent u op zoek naar een simpele mobiele telefoon voor ouderen waarmee u kunt bellen? Of wilt nog meer dingen kunnen doen met uw mobieltje zoals foto’s maken of appen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Zodat u een telefoon kiest die bij u past en waar u veel plezier aan zult beleven. Want een mobiele telefoon voor ouderen geeft u veel vrijheid. U kunt met een veilig gevoel op pad en weet dat u altijd iemand kunt bereiken in geval van nood.

 

Over ons

 

Worldwide Vision is een groothandel en webshop, gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een auditieve-, visuele- of leesbeperking en senioren. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten hulpmiddelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan duizend artikelen. We houden de laatste trends nauwlettend in de gaten en passen ons assortiment daar op aan. De meeste producten zijn op voorraad leverbaar. Daardoor kunnen we snel leveren. Voor bestellingen boven de 20 euro hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over een product of over ons bedrijf? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Bent u op zoek naar een mobiele telefoon voor ouderen? Worldwide Vision heeft verschillende soorten en modellen in het assortiment. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje of smartphone. De technieken gaan zo snel, dat het niet eenvoudig is om alles bij te houden. Als oudere is het daarom vaak lastig om met een mobiele telefoon om te gaan. En daarnaast zijn deze smartphones niet praktisch in gebruik. Kleine toetsen, onduidelijk beeldscherm, u kunt het niet meer zo goed volgen. Een mobiele telefoon voor ouderen is dan een uitkomst.