Elektronische handloep

U staat in de supermarkt maar kunt met geen mogelijkheid de etiketten goed lezen. De letters zijn ook zo klein. Een elektronische handloep biedt dan uitkomst. U kunt de tekst eenvoudig vele malen vergroten en de ingrediënten van het product makkelijk lezen. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  5 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Maar er zijn nog veel meer herkenbare situaties waarbij een elektronische handloep uitkomst biedt. U kunt uw post weer goed bekijken of uw (klein)kind voorlezen. Op het treinstation de reisinformatie goed zien en u hoeft voortaan niet meer met samengeknepen ogen naar de menukaart in een restaurant te staren. Kortom, de loep is binnen de kortste keren onmisbaar voor u. Voor een goede elektronische handloep moet u bij Worldwide Vision zijn.

  Voordelen

  Een elektronische handloep heeft veel voordelen ten opzichte van een normale handloep. Worldwide Vision zet ze graag kort voor u op een rij. De vergroting is variabel. Dat houdt in dat u erg klein geschreven tekst tot maximaal 20 keer kunt vergroten. De vergrotingen zijn handmatig maar ook traploos in te stellen. Maar ook het contrast is eenvoudig aan te passen. Daardoor wordt de tekst nog duidelijker en houdt u een beter overzicht over wat u aan het lezen bent. De elektronische handloep is klein en licht en daardoor makkelijk mee te nemen. U kunt de loep bijvoorbeeld in uw tas opbergen.

  Extra hulp

  Bij Worldwide Vision zijn we specialist in hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Uit ervaring weten we hoe lastig het kan zijn als uw gezichtsvermogen afneemt. Helaas hebben in Nederland steeds meer mensen hiermee te maken. Een visuele beperking belemmert voor een groot deel uw dagelijks functioneren. U kunt zelfs in een isolement terecht komen. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen die u kunnen helpen om beter te zien. Bijvoorbeeld een elektronische handloep maar ook een wekker met grote cijfers of een telefoon met extra grote letters kunnen uitkomst bieden. Zo kunt u blijven genieten van de dingen die u graag doet.

  Breed assortiment

  Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en senioren. Daarnaast hebben we deskundige medewerkers die u graag advies geven over de ruim duizend artikelen. Onze collectie richt zich voornamelijk op praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Hierbij kunt u denken aan een rollator of een alarmklok. Onze experts houden nieuwe ontwikkelingen en toepassingen nauwlettend in de gaten. Ons assortiment wordt dan ook constant vernieuwd en uitgebreid. Wij hebben vrijwel alle artikelen op voorraad en kunnen daardoor altijd snel leveren. Wilt u meer weten over Worldwide Vision of een elektronische handloep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.