Bladzijde loep

Een bladzijde loep helpt u om een stuk tekst goed te kunnen lezen. Een bladzijde loep vergroot een hele pagina, in plaats van een klein stukje tekst of slechts een enkele regel. Deze loepen zijn daardoor erg geschikt voor het lezen van teksten op A4, laptops, bladmuziek of boeken. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  1 Item

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Voordelen

  Maar ook als u van knutselen of puzzelen houdt, kan de bladzijde loep u helpen het beter te zien. Bij Worldwide Vision vindt u altijd een geschikte loep. Wat u ook wilt lezen of bekijken. Bladzijde loepen zijn leesloepen ter grootte van een volledige bladzijde. Wanneer u deze loep boven een bladzijde houdt, kunt u met gemak de volledige tekst lezen. Er zijn ook bladzijde loepen met balansarm of in een leesstandaard, zodat u de loep niet meer zelf boven de pagina hoeft te houden. Het grote voordeel van een bladzijde loep is dat u er grote lappen tekst makkelijk mee kunt lezen. Daarnaast vergroot het ook plaatjes uit. De bladzijde loep wordt daarom niet alleen maar gebruikt om te lezen maar ook om bijvoorbeeld postzegels te bekijken, te puzzelen of te borduren. Een bladzijde loep is wel een stuk groter dan een gewone loep en daardoor minder handig om mee te nemen.

  Assortiment

  Worldwide Vision heeft een zeer breed assortiment loepen. U kunt dus niet alleen voor een bladzijde loep bij ons terecht. Wij hebben ook Coil loepen, LHP loepen, Eschenbach loepen, Schweizer loepen en loepbrillen te koop. Een loep is een erg handig hulpmiddel voor slechtzienden en senioren als het lezen niet meer vanzelf gaat. Ze vergroten en verlichten een stuk tekst waardoor het lezen een stuk gemakkelijker gaat. Maar een loep kan ook uitkomst bieden bij het uitoefenen van uw favoriete hobby. Houdt u bijvoorbeeld van borduren of puzzelen? Maar kunt u het niet goed meer zien? Dan kan een loep u helpen.

  Over ons

  Worldwide Vision heeft een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en senioren. Onze collectie richt zich voornamelijk op praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Ons assortiment is zeer breed en wordt constant vernieuwd en aangepast. Wij hebben deskundige medewerkers die u graag van advies voorzien. Of u nu op zoek bent naar een bladzijde loep of een rollator. In de webshop van Worldwide Vision kunt u de producten bekijken en makkelijk bestellen. We garanderen een snelle levertijd omdat we de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.