Waldmann lamp

Met een Waldmann lamp bent u verzekerd van kwaliteit. Waldmann is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van verlichting. Met een schat aan ervaring is dit bedrijf een van de technologische trendsetters in de verlichtingsbranche.

  Bekijken als Rooster Lijst

  1 Item

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Bij Worldwide Vision hebben we diverse modellen van een Waldmann lamp in onze collectie. Bent u op zoek naar een bureaumodel van hoge kwaliteit? Ga dan voor een van de lampen van Waldmann. Deze lamp gaat een leven lang mee en u zult er veel plezier aan beleven. Of u nu een boek wilt lezen of wilt puzzelen of handwerken bij sterk licht, met Waldmann zit u altijd goed.

  Verschillende soorten

  Opeens merkt u dat u ’s avonds minder goed kunt zien. Lezen wordt steeds lastiger en ook borduren en puzzelen gaat niet meer vanzelf. Uw ogen zijn aan het einde van de avond vermoeid en branderig. Een bureaulamp kan u helpen effectiever te werken of te lezen. Door goede verlichting kunt u het weer beter zien. Worldwide Vision heeft diverse bureaulampen in het assortiment. Allemaal van een zeer hoge kwaliteit. We hebben lampen van vooraanstaande merken zoals Waldmann en Daylight. Deze lampen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Een Waldmann lamp is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een eenarmige of tweearmige lamp. De bureaulampen zijn ook uit te breiden met verschillende accessoires.

  Assortiment

  Worldwide Vision heeft niet alleen lampen in het assortiment. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen. Van alarmklokken, leeslinialen en mobiele telefoons voor slechtzienden. Onze hulpmiddelen zijn voornamelijk gericht op mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. U vindt bij ons dan ook praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij kunnen u dan ook altijd goed advies geven. Of u nu op zoek bent naar een loeplamp of een seniorentelefoon.

  Over ons

  Worldwide Vision is een groothandel in hulpmiddelen. In de webshop kunt u de producten bekijken en makkelijk bestellen. We kunnen een snelle levertijd garanderen omdat we de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Er is altijd een winkel dicht bij u in de buurt. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over een van onze producten zoals een Waldmann lamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.