Leesloep

Lijkt het of de letters in uw boek of krant steeds kleiner worden? En helpt alleen een leesbril niet meer? Dan kan een leesloep u misschien helpen. Worldwide Vision heeft verschillende soorten loepen in het assortiment.

Verschillende soorten

Een leesloep zorgt ervoor dat de kleine lettertjes weer leesbaar worden. Het is eigenlijk een vergrootglas met een handvat. Maar een leesloep vergroot de tekst een stuk beter. U kunt deze loep voor verschillenden doeleinden gebruiken. Niet alleen voor het lezen van een boek of krant. Maar ook als u met kleine dingen werkt, uw postzegelverzameling beter wilt bekijken of graag borduurt.Bij Worldwide Vision vindt u verschillende soorten loepen. Welke leesloep het beste bij u past, hangt af van de situatie waarvoor u de loep wilt gebruiken. Wilt u de loep meenemen voor onderweg om bijvoorbeeld etiketten in de winkel te lezen? Kies dan voor een opklapbare loep. Deze is makkelijk mee te nemen. Leesloepen zijn er ook op statief. Zo heeft u uw handen vrij omdat u de loep niet hoeft vast te houden. Maar u kunt ook kiezen voor een leesloep met licht zodat u de tekst nog beter kunt zien. Ten slotte is er een leesloep die u op de pagina van uw krant of boek kunt neerleggen en mee kunt bewegen terwijl u leest. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke loep u het beste kunt kiezen.

Extra hulp

Als u ouder wordt, kunt u problemen krijgen met uw gezichtsvermogen. Maar het komt ook bij nog jonge mensen voor. Uit onderzoek blijkt dat heel veel mensen hier vroeg of laat mee te maken krijgt. Uit ervaring weten we bij Worldwide Vision hoe lastig het kan zijn om met een visuele beperking om te gaan. U kunt dagelijks tegen veel problemen aanlopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hulpmiddelen die u kunnen helpen om beter te zien.

Breed assortiment

Worldwide Vision heeft een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en senioren. Onze collectie richt zich voornamelijk op praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Onze producten maken het net wat makkelijker voor u. Onze medewerkers zijn echte specialisten en houden nieuwe ontwikkelingen en toepassingen nauwlettend in de gaten. Daardoor kunnen we ons assortiment steeds uitbreiden en vernieuwen. Daarnaast hebben we bijna alle producten op voorraad en kunnen daardoor altijd snel leveren. Heeft u een vraag over ons bedrijf of over een leesloep? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.