Heeft u moeite met het bijhouden van de dagen? Met een kalenderklok hoeft dat voortaan geen probleem meer te zijn Worldwide Vision heeft verschillende soorten kalenderklokken in het assortiment. Een kalenderklok geeft automatisch de dag, datum en de tijd aan. De klok is geschikt voor mensen met alzheimer of dementie of mensen die slechtziend zijn. Met een kalenderklok ziet u in een oogopslag hoe laat het is en welke dag. Dat schept veel duidelijkheid voor mensen die vergeetachtig zijn. En dat geeft weer veel rust.

Voordelen kalenderklok

Een kalenderklok heeft veel voordelen. Worldwide Vision heeft verschillende soorten klokken. U kunt altijd de klok kiezen die het beste bij u past. Door de grote en duidelijke weergave zijn kalenderklokken makkelijk af te lezen. Ook als u slechtziend bent, kunt u de datum en tijd goed zien. Bovendien zijn de cijfers en letters ook bij fel zonlicht goed afleesbaar door de zwarte ondergrond en witte opdruk. Het instellen van de klok gaat in slechts een paar stappen via een zeer overzichtelijk keuzemenu. U hoeft de kalanderklok ook maar een keer in te stellen, de klok houdt automatisch rekening met de datum.

Verschillende soorten

Worldwide Vision heeft verschillende soorten kalenderklokken in het assortiment. We hebben analoge en digitale klokken of een combinatie hiervan. U kunt kiezen uit een grote tijdsweergave en een kleinere datumweergave of juist andersom. Daarnaast hebben we verschillende soorten modellen zodat de klok altijd in uw interieur past. Worldwide Vision verkoopt ook een kalenderklok van Twemco, een zeer toonaangevend merk. De Twemco klok is erg populair en dat is niet zo vreemd. De klok is erg gebruiksvriendelijk en voorzien van een gepatenteerde uitvinding waardoor u maar een keer de tijd hoeft in te stellen.

Assortiment

Worldwide Vision verkoopt niet alleen klokken en uurwerken. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Het assortiment is erg breed. U vindt bij ons praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over wat we allemaal hebben.

Over ons

Worldwide Vision selecteert voor u de beste hulpmiddelen van over de hele wereld. In de webshop kunt u onze producten bekijken en makkelijk bestellen. We garanderen een snelle levertijd omdat we de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Er is altijd een winkel dicht bij u in de buurt. Worldwide Vision kiest voor kwaliteit.