Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Bij Worldwide Vision treft u een groot assortiment hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden aan. Hiermee maken we u het leven net een stukje gemakkelijker. Of u nu problemen heeft met lezen, werken op de computer, het uitvoeren van bepaalde taken in uw huishouden, het uitoefenen van uw favoriete hobby of communiceren met uw familie en vrienden, bij Worldwide Vision vindt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om dit weer probleemloos te kunnen doen. Bekijk ons grote assortiment visuele hulpmiddelen en u ziet dat er voor elk probleem een passende oplossing wordt aangeboden. Het assortiment is verdeeld in verschillende thema’s waar u gemakkelijk doorheen bladert en vast vindt wat u zoekt. Onze producten vergroten, spreken en verduidelijken zodat uw zicht u minder problemen oplevert in het dagelijks leven.

 

 

Ons assortiment hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

In ons assortiment vindt u vast het hulpmiddel voor blinden en slechtzienden dat u nodig heeft. We verkopen braille schrijfmachines, voorleesapparaten, telefoons en speciale toetsenborden, zodat u probleemloos kunt communiceren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor lampen, beeldschermvergroters, loepen, leeslinialen, spiegels en loepbrillen. We verkopen rekenmachines, onderwijsmiddelen, verschillende meetinstrumenten, uurwerken en spellen speciaal voor iedereen die minder goed of niet meer kan zien. Wat dacht u van een Webbox waarmee de TV-ondertiteling uitgesproken wordt, een Dasiyspeler voor het voorlezen van boeken en taststokken voor uw mobiele zelfstandigheid? Wist u dat u sommige hulpmiddelen ook vergoedt worden door uw zorgverzekeraar? Voor een gepast hulpmiddel voor slechtzienden in Nederland en België is Worldwide Vision dé online winkel.
 

Winkel online of kom bij ons langs

In de online winkel van Worldwide Vision vindt u elk hulpmiddel voor slechtzienden en blinden die wij aanbieden. We hebben ook een showroom waar u elke werkdag op afspraak terecht kunt. Hier kunnen we u dan ook persoonlijk advies geven zodat u exact vindt wat u nodig heeft. Onze specialisten staan voor u klaar om u te laten zien hoe wij u verder kunnen helpen. Als u liever online winkelt en uw hulpmiddel voor blinden vóór 17.00 bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. In veel gevallen is verzending gratis. Naast visuele hulpmiddelen zoals een telefoon voor slechtzienden bieden we ook producten aan voor slechthorenden en senioren. Als partner van Onbeperkt Leven weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn als u op de één of andere manier lichamelijk beperkt wordt. Wij maken onze producten dan ook eenvoudig toegankelijk voor iedereen die een beetje steun nodig heeft in het dagelijks leven.