Weegschalen

Kunt u het display op uw weegschaal niet meer goed aflezen? Dan is een sprekende weegschaal iets voor u. Worldwide Vision heeft verschillende soorten weegschalen in het assortiment. Of het nu gaat om het wegen van lichaamsgewicht of het gewicht van ingrediënten, wij hebben altijd een passende sprekende weegschaal voor u. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  4 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Zeer eenvoudig

  U kent het misschien wel, u staat op de weegschaal maar kunt niet goed zien wat voor gewicht er aan wordt gegeven. De cijfers zijn vaak klein en erg onduidelijk. En als u op de weegschaal staat, is het niet eenvoudig om door de knieën te gaan om het display beter af te kunnen lezen. Uiteindelijk bent u dus nog niets wijzer geworden. Een sprekende weegschaal kan dan uitkomst bieden. Deze weegschalen onderscheiden zich doordat ze zijn voorzien van een spraakfunctie waardoor het resultaat niet alleen op een display verschijnt, maar ook wordt uitgesproken. U gaat gewoon op de weegschaal staan en uw gewicht zal hardop worden uitgesproken in duidelijk Nederlands. Daardoor is deze weegschaal geschikt voor blinden en slechtzienden.

  Verschillende modellen

  Er zijn verschillende modellen. Een sprekende keukenweegschaal is geschikt om ingrediënten te wegen. Of het nu gaat om vaste of vloeibare stoffen. Deze weegschalen kunnen tot op 1 gram nauwkeurig wegen. We hebben ook verschillende soorten personenweegschalen in ons assortiment. Zij wegen op 100 gram nauwkeurig. Sommige hebben een geheugenfunctie voor 5 verschillende personen. De weegschalen zijn Nederlandssprekend.

  Over ons

  Worldwide Vision verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten producten. Ze hebben een ding gemeen: ze helpen u om uw dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren. Of u nu thuis, op school of op uw werk bent. Of u bezig bent met het uitoefenen van uw hobby. Wij hebben een zeer breed assortiment. Van voorleesapparaten tot een sprekende weegschaal of een bloedsuikermeter. Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen.

  Advies

  Bij Worldwide Vision werken mensen die verstand van zaken hebben. Onze medewerkers staan dan ook graag voor u klaar om uitleg te geven over de verschillende producten en mogelijkheden. En omdat we veel op voorraad hebben, kunnen we altijd snel leveren. Als u voor 17.00 uur een bestelling plaatst, heeft u het de volgende dag al in huis. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of een van de producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.