Weegschalen

Kunt u het display op uw weegschaal niet meer goed aflezen? Dan is een sprekende weegschaal iets voor u. Worldwide Vision heeft verschillende soorten weegschalen in het assortiment. Of het nu gaat om het wegen van lichaamsgewicht of het gewicht van ingrediënten, wij hebben altijd een passende sprekende weegschaal voor u. 

  Bekijken als Rooster Lijst

  4 Items

  Aflopend sorteren
  per pagina

  Verschillende modellen

  Er zijn verschillende modellen. Een sprekende keukenweegschaal is geschikt om ingrediënten te wegen. Of het nu gaat om vaste of vloeibare stoffen. Deze weegschalen kunnen tot op 1 gram nauwkeurig wegen. We hebben ook verschillende soorten personenweegschalen in ons assortiment. Zij wegen op 100 gram nauwkeurig. Sommige hebben een geheugenfunctie voor 5 verschillende personen. De weegschalen zijn Nederlandssprekend.

  Over ons

  Worldwide Vision verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten producten. Ze hebben een ding gemeen: ze helpen u om uw dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren. Of u nu thuis, op school of op uw werk bent. Of u bezig bent met het uitoefenen van uw hobby. Wij hebben een zeer breed assortiment. Van voorleesapparaten tot een sprekende weegschaal of een bloedsuikermeter. Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen. Wilt u meer informatie over één van de producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.