Gebruik website Worldwide Vision

De website van Worldwide Vision is ontworpen met de bedoeling dat deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is, ongeacht het gebruik van uw internet browser, schermresolutie of methode om op de site te komen.

De handleidingen, software updates en geluidsfragmenten staan bij de desbetreffende artikelen. Als extra service kunnen onze Nederlandse handleidingen voor u worden omgezet in brailleschrift. Neemt u hiervoor even contact met ons op.

Op onze website kan u kiezen uit:

  • De Grafische site;
  • Aa: Groot letter;
  • Contrast
  • Lees Voor: het uitspreken van de website.

Om deze mogelijkheden te selecteren, klik op de knoppen op de horizontale balk.

Tijdelijk lettergrootte op pagina's wijzigen

Op de horizontale balk kunt u de lettergrootte wijzigen. Indien deze toegankelijkheidsoptie onvoldoende is voor u, kunt u de lettergrootte vanuit Internet Explorer aanpassen. Open het browsermenu 'Beeld', selecteer de optie 'Tekengrootte' en kies één van de vijf mogelijkheden. De vergroting is ook instelbaar door met ingedrukte Control toets aan het muiswieltje te draaien.
Indien u Internet Explorer versie 7 of Firefox op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u gebruik maken van een ingebouwde 'zoomfunctie' waarmee webpagina's sterk kunnen worden vergroot. Voordeel van deze functie is dat ook afbeeldingen worden vergroot.

Weergave website voor brailleleesregels en spraakprogramma's

De indeling van de pagina's is geoptimaliseerd voor gebruikers van brailleleesregels en spraakprogramma's. Eerst wordt de inhoud van een pagina getoond, daarna pas het menu.

Navigatie hulp

Verschillende mogelijkheden op onze website maken het eenvoudiger voor u om te zoeken wat u wilt.

  • Iedere pagina op onze website heeft een zoekmogelijkheid;
  • Met het gebruiken van de navigatie mogelijkheden vanaf de thuispagina, kunt u altijd de hoofdgroepen benaderen zoals Producten, Nieuws, Contact en dergelijke;
  • Het klikken op het Worldwide Vision logo bovenaan iedere pagina brengt u terug naar de thuispagina;
  • Alle pagina's op de website kunnen worden bereikt met behulp van toetsenbord, muis of een combinatie van beiden.

Uw reactie

Indien u technische problemen ondervind in het gebruik van deze website of suggesties heeft voor verbetering, stellen wij het zeer op prijs indien u contact op neemt met de Worldwide Vision beheerder: webmaster@worldwidevision.nl