Toebehoren telefoons

Een telefoon met grote toetsen is uitstekend geschikt voor slechtzienden of senioren. Door de extra grote toetsen is het een stuk makkelijker om de juiste cijfers in te toetsen. Voor een telefoon met grote toetsen kunt u terecht bij Worldwide Vision. Wij hebben daarnaast nog andere telefoons voor slechtzienden, slechthorenden en mensen met dementie in ons assortiment. Kies de telefoon die het beste bij u past.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Eenvoudige bediening

Het lijkt wel of de toetsen op een telefoon tegenwoordig steeds kleiner worden. U kunt de verschillende knopjes niet meer goed onderscheiden en moet regelmatig opnieuw een telefoonnummer intoetsen omdat u een fout hebt gemaakt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Een telefoon met extra grote toetsen. Daarnaast zijn deze telefoons voorzien van directe geheugens waarmee u met een druk op de knop naar een bepaald nummer kunt bellen. Het is ook mogelijk om een foto van een familielid op een toets te plakken. Zo kunt u snel en eenvoudig contact opnemen. Dat is ook erg handig als er haast geboden is. Sommige telefoons beschikken over spraakondersteuning zodat u bevestigd krijgt welke toets u indrukt. Informeer bij onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Verschillende soorten

In dit digitale tijdperk komen er steeds weer andere telefoons op de markt. Als u op zoek bent naar een telefoon met grote toetsen hebben we eigenlijk drie verschillende soorten telefoons voor u. Een ouderwetse bureautelefoon die u vlakbij op een kast of tafel kunt zetten. Een andere optie is de draadloze telefoon. Deze telefoon kunt u overal in huis mee naar toe nemen. U kunt de telefoon bijvoorbeeld ook naast uw bed leggen. En als laatste heeft Worldwide Vision ook mobiele telefoons met grote toetsen in het assortiment. We hebben verschillende modellen met verschillende opties. Wilt u meer advies over de verschillende soorten telefoons, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Over ons

Worldwide Vision is een groothandel en webshop, gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten producten. De meeste zijn op voorraad leverbaar. Daardoor kunnen we altijd snel leveren. Voor bestellingen boven de 20 euro hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over een product of over ons bedrijf? Wij beantwoorden graag uw vragen.