Diversen - braille

Wij hebben een alfabetkaart, wenskaarten, een Voice Pad, cécogramme stickers en een sleutelhanger met brailleschrift.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Alfabetkaart in braille- en grootletterschrift
    Alfabetkaart in braille- en grootletterschrift Artnr 199910
    € 14,95
  2. Sleutelhanger met de 6 punten van het brailleschrift
    Sleutelhanger met de 6 punten van het brailleschrift Artnr 199999
    € 15,95
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Braille is een schrift wat speciaal voor blinden is uitgevonden. Braille werkt op basis van reliëf: puntjes die op het papier worden gedrukt vormen letters en leestekens. Bij het schrijven van de braille worden de puntjes in het papier gedrukt. Voor tekeningen wordt er geen gebruik gemaakt van puntjes maar van reliëf lijnen. Een ervaren braillelezer kan net zo snel lezen als een ziende.

Om het voor een beginnende braille gebruiker makkelijker te maken, hebben wij een alfabetkaart in braille- en grootletterschrift. Dit is een zeer makkelijk geheugensteuntje!

Wanneer u een blinde een leuke wenskaart wilt sturen dan hebben wij een aantal leuke wenskaarten in reliëf voor u. Hiermee kan de blinde persoon voelen wat voor afbeelding op de wenskaart staat. Erg leuk en origineel voor verjaardagen of andere aangelegenheden.

Wilt u uw brief wat persoonlijker maken? Met behulp van de Voice Pad kunt u een persoonlijke groet inspreken. De Voice Pad is zeer dun en kan met de achterzijde aan een wenskaart geplakt worden.

Klik op de afbeeldingen van de producten met braille voor meer informatie over de braille producten voor blinden.