Comfort producten

Naast daisyspelers, loeplampen en taststokken biedt Worlwide Vision ook diverse producten die niet persé aangepast zijn voor slechtzienden maar toch handig te gebruiken in huis of huishouden of voor persoonlijk comfort. Producten zoals kookwekkers, Lock-Aid en deurbel versterkers zijn opgenomen in ons assortiment.

LockAid

Heeft u problemen met het openen of vinden van een slot? LockAid vergemakkelijkt het vinden van het sleutelgat en helpt u hierdoor uw slot te openen. Door de cilindervorm wordt het openen makkelijker, dit maakt het een handig hulpmiddel voor mensen met een visuele handicap of verminderde motorische vaardigheden. Wanneer u de LockAid gebruikt heeft u tevens minder kracht nodig om het slot te openen.

Doordat de LockAid van kunststof is kunt u hem makkelijk bevestigen. Tevens beschermt het kunststof uw deurbeslag tegen krassen. De LockAid is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, glow in the dark en rood.

Maak het dagelijks leven makkelijker

Naast de LockAid heeft Worldwide Vision ook diverse andere producten in het assortiment die u kunnen ondersteunen bij dagelijkse handelingen. Het assortiment aan comfort producten bestaat o.a.  een creggeen flessenstopeen persoonlijk alarmdeurbel versterker en een yoga CD/DVD.