Zomer2022

Klik hier voor informatie over de hulpmiddelenbeurzen

 

Bekijk onze nieuwe producten hier:

10 Item(s)

            

 

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden, slechthorenden en senioren.
Gaat het lezen u niet meer al te goed af en zoekt u een loep of loeplamp? Dan bent u bij Worldwide Vision aan het juiste adres. Mocht het lezen van boeken helaas helemaal niet meer lukken dan kunt u bij Worldwide Vision ook terecht voor een daisyspeler waarmee u boeken gesproken kunt beluisteren. Naast deze producten biedt Worldwide Vision nog tal van andere aangepaste hulpmiddelen aan waarmee dagelijkse activiteiten eenvoudiger worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan aangepaste telefoontoestellen en Twemco kalenderklokken waarop de tijd en datum duidelijk af te lezen is. Tevens maken vloeistofniveau-indicators en aangepaste weegschalen deel uit van het assortiment. Kortom, Worldwide Vision is de one-stop-shop voor hulpmiddelen tijdens alle activiteiten op school, werk, sport, hobby's en vrijetijdsbesteding.
          

Wat ziet iemand met een oogziekte?
Oogfonds Nederland lanceerde een oogsimulator om antwoord te geven op die vraag. Door op een knop te drukken, kan je direct (laten) ervaren hoe iemand de wereld met maculadegeneratie, glaucoom, retinitis pegmentosa, staar of diabetische retinopathie.

 

Onbeperkt LevenWorldwide Vision is partner van Onbeperkt Leven. Op Onbeperkt leven worden bedrijven en mensen met een beperking samen gebracht. Het doel van Onbeperkt Leven is het op een overzichtelijke en eenvoudige wijze toegankelijk maken van producten en diensten die met korting of ander voordeel worden aangeboden en die n bedoeld zijn voor mensen met een lichamelijke beperking in welke vorm dan ook. Op deze wijze wil Onbeperkt leven een substantiële bijdrage leveren aan de totstandkoming van een gevoel van maatschappelijke volwaardigheid bij de Onbeperkt leven pashouders.
 
 

Vind ons ook op Facebook